,,Svaka definicija gubitak je slobode”, a Obojeni P​rogram svoju slobodu traži kroz energiju i strast, čistu ljubav i beskompromisni rokenrol. Svaki njihov koncert je prilika da se obnovi životna energija i redefinišu životni ciljevi.

Obojeni ​P​rogram je bend koji postoji skoro četiri decenije i od prvog dana nametnuli su se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom, a tu ,,autentičnost” nije lako definisati. Branislav Babić Kebra i OP kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats… ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih. Obojeni Program su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim. Obojeni program su izbor koji napravite u jednom trenutku svog života i ostajete mu verni dok u vama tinja ta vatra slobode i bunta.

Kebra i Obojeni program su ti malobrojni srećnici kojima nije problem da sebe nanovo izmišljaju, da probaju nešto novo, da rizikuju i iznenađuju. Od 1980. godine do danas kroz bend je prošlo bar pedeset muzičara, a deo opšte kulture cele jedne generacije je predstavljanje benda u emisiji legendarnog Džona Pila na BBC radiju i emitovanje spota za “981” u MTV 120 minuta.

Obojeni program aktuelno poručuje ,,Danas će se desiti nešto lepo”. Novi spot singl radio je dugogodišnji saradnik benda Jovan Milinov Toba, a novom pesmom kojom su ušli u 2017. godinu Obojeni program najavljuje i novi album.

Karte u pretprodaji od 20. septembra po ceni od 500rsd u Old Cellar Pabu (prodajna mesta u Novom Sadu ćemo naknadno objaviti)
Na sam dan nastupa karte će koštati 700rsd